Brazbiz.dk
Business Promotion,
Market Research &
Development

Juulsgade 4
DK-9670 Løgstør
Denmark

Ph.: +45 2721 0260
brazbiz@brazbiz.dk


Brazbiz-Dinamarcas
Imp. Exp. e Consultoria Ltda.

Alameda Santos, no. 905 - 8 andar, Cerqueira César, CEP: 01419-001 São Paulo - SP

Fone:
+55 11 30815353
Celular:
+55 11 86427770
Mail:
brazbiz@brazbiz.dk

Brabiz.dk
Danish
Brazilian Portuguese
Brazbiz
Jobs & Netværk


Brazbiz.dk får mange henvendelser fra enkeltpersoner, som ønsker at tilbyde sine kompetencer og arbejdskraft til virksomheder, der beskæftiger sig med Danmark/Brasilien-business af den ene eller anden art.

Derfor har vi nu gjort det muligt for enkeltpersoner at registrere sig i vores portal. Man skal blot registrere sin profiltype som 'privatperson'. Herefter kan man beskrive sig selv, sine kompetencer og ønskede arbejdsområde samt uploade billede og CV ("profilfolder").

Interesserede i arbejdskraftsressourcer kan ligeledes søge i portalen under profiltypen 'privatperson'.

Efterhånden som feltet udvider sig med flere profiler, opretter vi et selvstændigt område til oprettelse og søgning af personprofiler. 

Branchenetværk

Brazbiz.dk opretter og laver specifikke arrangementer for branchenetværk. Det kunne dreje sig om gå-hjem-møder og studierejser for grupper af virksomheder indenfor en bestemt branche, eksempelvis Agro-Business, Byggebranchen, IT og Telekom m.fl. Vil du/din virksomhed være interesseret i et branchespecifik netværk - eller arrangement - vedrørende markedsmulighederne for jeres branche i Brasilien, så kontakt os venligst.


Nyhedsbrev
Dit navn:
Email adresse: