Brazbiz.dk
Business Promotion,
Market Research &
Development

Juulsgade 4
DK-9670 Løgstør
Denmark

Ph.: +45 2721 0260
brazbiz@brazbiz.dk


Brazbiz-Dinamarcas
Imp. Exp. e Consultoria Ltda.

Alameda Santos, no. 905 - 8 andar, Cerqueira César, CEP: 01419-001 São Paulo - SP

Fone:
+55 11 30815353
Celular:
+55 11 86427770
Mail:
brazbiz@brazbiz.dk

Brabiz.dk
Danish
Brazilian Portuguese
Brazbiz
Hvorfor Brazbiz.dk?


Du får den nemmeste indgang til det brasilianske marked, når du allierer dig med os. Vi kender Brasilien, og netop det kendskab kan lede dig til de rigtige samarbejdspartnere med det samme. Det går fint med engelsk i Brasilien – men naturligvis brydes barriererne hurtigst ned, når de indledende kontakter sker på portugisisk. Og vi kender alle sammen de situationer, hvor misforståelser grundet kulturelle forskelle sætter en mulig ordre i risiko. De situationer undgår du, når du samarbejder med os. Samtidig får du i os en samarbejdspartner, der tager højde for alle facetter og værdier i et samarbejde – lige fra de rent kommercielle over de sociale til det kulturelle.

Du kan komme i gang hurtigt og nemt via vores internetbaserede portal, hvor vi skaber kontakter mellem danske og brasilianske virksomheder. Men skal du for alvor i gang, skal du til Brasilien og møde dine kunder. Det kan ske på messer osv. – og her sparer du meget tid og mange penge, når du på forhånd står med en markeds- og kundeanalyse i hånden. Den leverer vi dig – baseret på vores mangeårige erfaring og et bredt netværk i Brasilien.

Har du ikke tid til selv at møde dine kunder i Brasilien, er Brazbiz.dk din virksomheds forlængede arm – din virksomheds repræsentant i forhold til brasilianske kunder, din eksterne key account manager.

Brazbiz.dk - din virksomheds bindeled til Brasilien


Nyhedsbrev
Dit navn:
Email adresse: